top of page

Hvad synes folk om os?

Det siger vores Elever om os

Gitte Dyhr

Jeg kan varmt anbefale Hundefrisør Akademiet.

Jeg har selv taget hundefrisøruddannelsen her i 2022. Det der kendetegner Hundefrisør Akademiet Guldpoten er, at hundenes velbefindende prioriteres så højt og, at der lægges så stor vægt på kvalitet i arbejdet. Hundene må kæles med undervejs i klipningen og der bruges ikke galge. Samtidig oplæres der i brugen af kvalitetsprodukter fra Iv San Bernard med tilfredsstillende synlige resultater. Men ikke nok med fokus på hundene er der også en tålmodig, pædagogisk og humoristisk atmosfære, som gør det til et rart sted at være og lære i. Og selvom uddannelsen er afsluttet, er der stadig hjælp/sparring at hente, når man står på egne ben. Hundefrisør Akademiet Guldpoten bør virkelig overvejes hvis du har en drøm om at blive hundefrisør.

Gitte Dyhr
www.dyhrshundesalon.dk

Stella Frydenlund

Jeg startede på hundefrisør akademiet Guldpotens 8 ugers professionelle frisøruddannelse i december 2022.

Allerede fra første dag har det været en hektisk og spændende hverdag. På 8 ugers uddannelsen, starter man på 3 ugers vask-og føntørringskursus, som danner grundlag for de efterfølgende 5 ugers klippekursus. Undervejs er der masser af lærerige informationer og man bliver godt rustet til at skulle stå på egen hånd efter forløbet er afsluttet.

Der er ingen krav til frisørevner, eller andet, før man starter på uddannelsen - måske lige undtaget, af at man elsker at arbejde med hunde

Jeg var så heldig at få lov at leje mig ind i salonen efterfølgende, hvor jeg stadig lærer noget nyt hver dag, og udvikler mine kompetencer.

Jeg vil derfor gerne give mine varmeste anbefalinger til Guldpoten og de fantastiske mennesker der står bag de forskellige kurser m.m.

Stella Frydenlund
www.stellasvovseklip.dk

doog grooming school

Hvad synes du om os?

Hvordan var din oplevelse?

Vil du anbefale os til dine venner?

Tak for det indsendte!

bottom of page